fbpx
Сьогодні
Новини компаній 20:22 14 Лют 2023

ЗНО 2023: які предмети потрібно складати?

Чим ближче підбирається закінчення школи, тим активніше майбутнім випускникам і випускницям треба замислюватися про власне майбутнє. Зазвичай для вступу до закладів вищої освіти вони мають складати ЗНО. Проте через незручність його проведення в нинішніх умовах формат тестування, як і у 2022, буде дещо видозмінено. Як воно буде проходити, які предмети потрібно складати та чому OptimaAcademy – найкращий варіант для тих, хто бажає підготуватися якісно? Дізнаєтесь, прочитавши цей текст!

Формат екзамену у 2023

Як і попереднього року, тестування відбуватиметься у форматі національного мультипредметного тесту. Тест, що триватиме 3 години, міститиме 3 предмети, два з яких – обов'язкові, а ще один школярі обирають самостійно. В обов'язковому порядку майбутні студенти мають складати частину тесту з української мови та математики. Ще один предмет можна обрати серед тих, ЗНО з яких можна було складати за звичайних умов.

У чому головна відмінність такого формату екзамену? Лише в ньому, у форматі, насправді. Проте для кожної дисципліни буде виділено менше завдань, а це означає, що часу для їхнього виконання також буде менше, а знання мають бути щільнішими.

Проте є і хороші новини: НМТ буде повністю відповідати чинним програмам ЗНО з усіх предметів. Варто лише зазначити, що в тестування ввійдуть завдання з української мови (без звичної для всіх літератури та написання відкритого письмового завдання). У всьому іншому частина НМТ з української мови відповідатиме ЗНО з української мови, а підготовка до блоку НМТ з математики має бути така ж, як і підготовка до ЗНО з математики. І OptimaAcademy краще за всіх може допомогти майбутнім випускникам і випускницям підготуватися як до обов'язкових предметів, так і до предмета за власним вибором!

Що ми можемо?

OptimaAcademy вже декілька років займається розвитком альтернативного навчання дітей, підлітків і дорослих. Однією зі сфер нашої діяльності є підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання з 10 різних предметів. Проте формат екзамену немає жодного значення для нашого підходу – наша академія входить до переліків найкращих навчальних закладів в Україні за результатами учнів та учениць. Тим більше, що національний мультипредметний тест відбуватиметься, як вже було зазначено, за чинною програмою ЗНО. Тож учні та учениці зможуть спокійно підготуватися до НМТна наших курсах.

зно

Серед основних переваг навчання в OptimaAcademyможна виділити основні.

  • Професіональні викладачі, які перед отримання роботи в нашій академії проходять декілька етапів співбесід, на яких визначається їхній рівень володіння власним предметом, спілкування з дітьми, емоційного інтелекту.
  • Виключно авторські матеріали. Викладачі самостійно формують курси таким чином, щоб, який би предмет ви не хотіли повторити (або навіть вивчити з нуля), це буде робити набагато простіше через логічність і систематизованість отримуваної інформації.
  • Мотивація – перш за все! Учням та ученицям буде цікавіше навчатися через щиру любов викладачів до предмета та бажання подати його якомога цікавіше.
  • Дуже багато практики. Школярі постійно практикуються на тому форматі тестів, який буде актуальний для конкретного навчального року (у нашому випадку для НМТ 2023). Таким чином їм буде простіше позбавитися хвилювань і показати свої знання на екзамені.
  • Зручний формат. Навчайтеся офлайн або онлайн, як вам захочеться!

Для OptimaAcademy не страшні жодні виклики та нововведення нашої системи освіти – ми готові до будь-якого розвитку подій та якісно підготуємо вашу дитину до такого важливого екзамену. Більше деталей дізнавайтеся на нашому сайті! До зустрічі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: