fbpx
Сьогодні
20:00 05 Бер 2023

Takflix додав функцію "кінопаті" для спільного перегляду фільмів у компанії до 25 людей: як працює це рішення

Онлайн-кінотеатр Takflix додав функцію "кінопаті". Відтепер компанії від двох до двадцяти п'яти людей може одночасно переглядати фільм.

Про це інформує онлайн-кінотеатр Takflix, пише Рубрика.

У чому проблема?

Через повномасштабну війну багато українців були вимушені поїхати зі своїх міст чи за кордон. Люди втратили можливість спілкуватися наживо.

Яке рішення?

Онлайн-кінотеатр Takflix додав функцію "кінопаті". Відтепер компанії від 2 до 25 людей може одночасно переглядати фільм.

Функція працює тільки з ноутбуків або компʼютерів, можливість долучитися зі смартфона планують додати в майбутньому.

Як це працює?

Потрібно вибрати фільм із кінотеки Takflix і натиснути кнопку "Кінопаті". Далі треба заповнити форму: вибрати назву спільного кіносеансу, дату, час і ввести електронні пошти учасників для запрошення. Для обміну враженнями під час перегляду є спеціальний чат.

Онлайн-кінотеатр Takflix

Вартість одного квитка для спільного перегляду майже на 10 гривень менша за звичайний сеанс на Takflix. 10% з вартості кожного квитка Takflix відправлятиме благодійному фонду "Повернись живим".

Довідка

Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів. Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток. 10% з кожного квитка на фільм Takflix передає до фонду "Повернись живим", ще 50% – творцям кіно.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: