fbpx
Сьогодні
13:38 03 Бер 2023

Президент України відвідав поранених захисників у львівському госпіталі

Президент Володимир Зеленський відвідав поранених військових у львівському госпіталі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

"Дякую вам за службу, за героїчний захист нашої Батьківщини. Бажаю вам швидкого одужання", – сказав Президент.

Зеленський також вручив військовослужбовцям державні нагороди. Зокрема, мінометники, стрільці, зенітники, гранатометники, бойові медики отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та "За мужність" ІІІ ступеня.

Як розповіли Президенту, з метою надання високоспеціалізованої медичної допомоги українським захисникам налагоджено співпрацю медустанови з провідними фахівцями найкращих клінік США та Великої Британії щодо впровадження сучасних малоінвазивних та високотехнологічних оперативних втручань у галузі пластичної та реконструктивної хірургії, а також новітніх методів реабілітаційної медицини. Крім того, працівники медичної служби регулярно проводять заняття з тактичної медицини з чинними військовослужбовцями.

За надання кваліфікованої медичної допомоги воїнам Глава держави відзначив орденами Данила Галицького представників Медичних сил ЗСУ.

"Хочу подякувати вам за вашу роботу, за службу, особливо в цей рік. Це було найскладніше випробування для всіх. Дякую, що поставили на ноги таку кількість наших воїнів, наших героїв", – зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, Зеленський прибув до Львова для зустрічі з латвійським президентом Егілсом Левітсом. Мета візиту — проведення конференції United for Justice — «Об'єднані заради справедливості», яку анонсував раніше на своїй пресконференції Зеленський. Учасники будуть обговорювати правові аспекти створення Спеціального трибуналу за злочин агресії, а також механізму компенсації завданої шкоди через напад росії на Україну.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: