fbpx
Сьогодні
15:42 27 Лют 2023

"Укрзалізниця"додає до рейсу "Київ-Варшава" ще один вагон

"Укрзалізниця" із 1 березня додає до популярного рейсу «Київ-Варшава» ще один вагон.

Про це повідомили в компанії.

У напрямку з Варшави до України збільшена кількість вагонів вирушить 2 березня.

Додаткові квитки можна буде купити лише у застосунку "Укрзалізниці", продаж відкриють 28 лютого о 08:00.

Варшавський напрямок доступний тільки для зареєстрованих пасажирів з реальним номером телефону. Одна особа може придбати можна не більш як чотири квитки.

Маршрутом курсують винятково вагони міжнародного стандарту RIC з тримісними купе, "Укрзалізниця" додає їх до рухомого складу в міру того, як ремонтує.

Рейс із Києва до Варшави був найпопулярнішим міжнародним потягом у 2022-му, кількість місць на маршруті вирішили збільшити. Через ажіотаж та активізацію перекупщиків у листопаді 2022-го УЗ перевела продаж квитків на цей напрямок винятково в онлайн-канали, а також обмежила кількість доступних для купівлі квитків в одні руки до чотирьох.

У січні 2023-го «Укрзалізниця» також запустила два нові потяги з Києва й Харкова до Польщі. Так, із Києва почав курсувати ще один потяг до Хелма, з якого можна пересісти на поїзд до Варшави.

19 лютого у Волинській області поїзд «Київ-Варшава» зійшов з рейок, повідомляли у Ковельській окружній прокуратурі. Аварія сталася у районі залізничного мосту через річку Турія, люди не постраждали. «Укрзалізниця» про інцидент не повідомляла.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: