fbpx
Сьогодні
21:50 10 Лют 2023

Над Одещиною та Миколаївщиною збили декілька дронів-камікадзе, якими ввечері рф атакувала Україну

Фото: GettyImage

Увечері 10 лютого по території України російські окупаційні війська знову запустили дрони-камікадзе. Вже відомо про кілька збитих БПЛА над Одеською та Миколаївською областями.

Як пише Рубрика про це повідомив очільник Одеської ОВА Максим Марченко та начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

На Одещині українські військові збили чотири дрони-камікадзе Shahed, які намагалися влучити в об'єкти енергетичної інфраструктури, повідомив очільник ОВА Максим Марченко о 21 годині.

Водночас на Миколаївщині, за попередньою інформацією начальника ОВА Віталія Кіма, було збито ще 3 ворожі дрони.

Довідка

Зранку 10 лютого російські війська запустили ракети по території України. Вибухи було чутно на Черкащині, Полтавщині, Івано-Франківщині, у Кривому Розі, Харкові, Києві, Хмельницькому, Львові, Запоріжжі тощо.

Повітряні сили вночі та зранку збили 61 російську крилату ракету та 5 дронів-камікадзе. Загалом же росія здійснила 71 пуск крилатих ракет.

Крім того, вночі по Харківській та Запорізькій областях випустили до 35 зенітних керованих ракет С-300, які неможливо знищувати в повітрі засобами ППО.

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомляв, що загалом за 10 лютого в шести областях є влучання в об'єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури. Зокрема пошкоджено чотири теплоелектростанції ДТЕК. Попередньо, двоє працівників станцій зазнали поранень, їм надали медичну допомогу. Найскладніша ситуація після обстрілу на Харківщині.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: