fbpx
Сьогодні
11:16 08 Лют 2023

Наєв розповів про ефективність роботи протиповітряної оборони на північному кордоні України

На озброєнні підрозділів Північної операційної зони стоять системи протитповітряної оборони як західних зразків, так і українських.

Командувач Об'єднаними силами ЗСУ Сергій Наєв розповів про їхню ефективність у Facebook, пише Рубрика.

"На озброєнні наших підрозділів протиповітряної оборони стоять зразки як західної техніки, так і української. Усі без винятку військовослужбовці добре мотивовані, мають великий бойовий досвід і вміло його використовують при відбитті як атак безпілотних літальних апаратів, так і крилатих ракет", – зазначив Наєв.

Зі слів генерала, якщо на озброєнні ЗСУ буде більше зразків західної техніки то ефективність ще може підвищитись.

Також Наєв підкреслив, що всі сили та засоби забезпечені відповідними ракетами, а особовий склад навчений, мотивований і вірить у те, що кожну мету в повітрі буде збито.

  • "Ми працюємо над тим, щоб досягти такого результату і щодня підвищуємо готовність наших сил до відбиття загрози з повітря", – наголосив командувач Об'єднаних сил ЗСУ.

Нагадаємо, що командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв прибув із робочою поїздкою до Північної операційної зони, де перевірив роботу мобільних груп ППО, що захищають українське небо.

Як писала Рубрика, Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав поранених захисників, які проходять лікування в одному з військових клінічних закладів та вручив їм відомчі відзнаки за мужність та самовідданість Батьківщині "За службу та звитягу".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: