fbpx
Сьогодні
11:53 03 Лют 2023

Наєв заявив, що на півночі об'єкти критичної інфраструктури посилено охороняють від диверсантів

Охорона об'єктів критичної інфраструктури у Північній операційній зоні здійснюється за посиленим варіантом.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у контексті заходів протидії проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп на об'єкти критичної інфраструктури, передає пресслужба командування ОС.

"На даний час охорона та оборона державних об'єктів критичної інфраструктури у Північній операційній зоні здійснюється за посиленим варіантом. Для відбиття можливого проникнення озброєних військових груп противника на територію України на основних маршрутах можливого руху облаштовані вогневі опорні пункти, а також організована взаємодія з підрозділами всіх Сил оборони щодо порядку оповіщення у разі виявлення диверсійно-розвідувальних груп противника", – зазначив Наєв.

За його словами, щоденно на ділянках відповідальності виставляються посилені прикордонні наряди, здійснюється моніторинг прилеглої території з використанням безпілотної авіації, ведеться постійне спостереження за повітряною ситуацією всіма засобами протиповітряної оборони.

"Крім того, проводяться заходи із додаткового інженерного облаштування позицій та нарощування інженерного обладнання", – підкреслив командувач ОС.

Довідка

На півночі України створено 19 груп мобільних груп протиповітряної оборони на базі позашляховиків для захисту об'єктів критичної інфраструктури.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: