fbpx
Сьогодні
14:43 05 Лют 2023

"Здобули величезний досвід": Командування ОС ЗСУ відмічає третю річницю створення

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв зробив заяву с приводу третьої річниці створення Командування ОС ЗСУ.

"На шляху створення Командування Об'єднаних Сил, яке з честю і гідністю презентує Збройні Сили України, ми з Вами здобули величезний бойовий досвід. У важкий для нашої держави період ми разом доклали чимало зусиль для посилення обороноздатності країни та її могутності.

Але як показав час, те, що ми планували і втілювали в життя, було правильним і злободенним. Наші погляди на сучасну бойову армію були тотожними з теоріями і практиками передових армій світу. Методи та правила переходу на стандарти НАТО показали свою актуальність і перспективність. Сьогодні ми з гордістю можемо стверджувати, що наші прогнози і плани були виваженими й конструктивними.

Я гордий працювати разом з професіоналами, які щоденно наближають перемогу, ставлячи загальне вище особистого. Наша клопітка робота і надалі вимагатиме неймовірних зусиль для досягнення поставлених цілей та завдань. Упевнений, шо старання всіх і кожного приведуть нас до успіху на полі бою.

Слава Україні! Разом переможемо!", – наголосив командувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: