fbpx
Сьогодні
12:43 27 Січ 2023

Вперше за шість років в Україні пройде Міжнародна Економічна Олімпіада для підлітків: як взяти участь?

BFMC у партнерстві з EFI запрошує українських школярів взяти участь у першій в Україні Міжнародній Економічній Олімпіаді від чеського Institute of Economic Education (INEV).

Економічна Олімпіада — це змагання з економічного мислення між школярами різних країн, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

Олімпіада складається з чотирьох етапів: шкільний, регіональний, національний та міжнародних тур. На національний етап потраплять 50 найкращих учасників, а вже серед них буде обрано 5 учнів, які представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі у Словаччині разом із представниками понад 17 інших країн.

Для участі в Олімпіаді не потрібно навчатися у спеціалізованій школі або класі. Організатори запрошують усіх учнів 10-11 класів перевірити своє економічне мислення!

Реєстрацію на шкільний етап уже розпочато, вона триватиме до 28 лютого. Зареєструвати школу для участі можуть лише вчителі, вони ж координуватимуть безпосереднє проведення тестування у своєму навчальному закладі.

Школа, яка відправить на Олімпіаду найбільшу кількість учасників, отримає нагороду! 

Детальніше про Олімпіаду читайте на сайті EFI.

З 8 по 12 лютого о 20:00 BFMC проведе вебінари для вчителів, які уже зареєстровані або поки планують подати заявку на участь у шкільному етапі Олімпіади. Реєстрація на вебінар за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: