fbpx
Сьогодні
10:43 24 Січ 2023

Колишня українська співачка Повалій заявила, що путін "здатний позбавити світ нацизму"

Відома співачка Таїсія Повалій вкотре виступила з низкою цинічних пропагандистських заяв про Україну та земляків. Вона активно підтримує геноцид власного народу та вихваляє політику росії.

Інтерв'ю із зіркою тепер вже російської естради, яка каже відвертими пропагандистськими наративами, з'явилося на сайті "Дни.ру", пише OBOZREVATEL.

Артистка оголосила, що вона на боці росії, оскільки "звикла бути там, де правда", а президент-диктатор рф володимир путін, на її думку, на цей момент "позбавляє світ нацизму".

На думку співачки, росія, яка вбиває мирних людей, руйнує цивільну та критичну інфраструктуру, а також намагається окупувати ще більше територій незалежної держави, насправді "рятує" Україну.

Фото: Перший канал

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Усі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей…

Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, він настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба… У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає", – видала путіністка.

Говорячи про кремлівського вождя, Повалій зазначила, що для неї це людина, яка виконує історичну місію.

"Володимир Путін для мене – це та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд", – уточнила зрадниця.

Водночас Повалій, яка говорить про нацизм в Україні, з яким вона нібито зіткнулася, запевняє, що останні роки мешкала у Києві.

Фото: УНІАН

"Всі останні вісім років українська преса писала, що я втекла в Росію слідом за Януковичем. І це, напевно, мене і врятувало – мене не зачепили, хоча я жила в Києві. З Віктором Федоровичем, до речі, після його повалення я не бачилася і не спілкувалася – навіть не знаю, де він", – заявила виконавиця.

Нагадаємо, що у новорічну ніч на російській сцені Таїсія Повалій виконала легендарну українську композицію Володимира Івасюка "Червона рута". Багато зірок шоу-бізнесу, зокрема телеведуча Маша Єфросініна, гнівно розкритикували її за низький вчинок.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: