fbpx
Сьогодні
09:14 17 Січ 2023

Уже розібрали 90% зруйнованої ракетою багатоповерхівки у Дніпрі

У Дніпрі, на ранок 17 січня, рятувальники розібрали вже 90% завалів зруйнованої російською ракетою будівлі: 40 людей у результаті удару загинули, але під завалами ще можуть бути люди.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка.

"На 90% розібрані уламки зруйнованого російською ракетою будинку", зазначив очільник області.

Голова ОВА повідомив, що рятувальна операція у Дніпрі триває вже понад 63 години.

За цей час врятували 39 людей.

Загалом у результаті російського удару по житловій багатоповерхівці 14 січня загинули 40 людей та 79 дістали поранення. Серед постраждалих 16 дітей. 28 поранених перебувають у лікарнях, 10 з них – у важкому стані.

Станом на ранок 17 січня 25 мешканців будинку розшукуються.

Довідка

Вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев'ятиповерхівці було 16 під'їздів і проживали приблизно 1700 мешканців. Наразі весь будинок залишився без електрики, газу, без вікон.

Рятувальні роботи тривають у цілодобовому режимі. До них залучили понад 500 людей та більш як 90 одиниць техніки. Також на місці працюють психологи ДСНС.

У Дніпрі з 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці. Попередньо відомо, що 72 квартири зруйновано, ще понад 230 — пошкоджено.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: