fbpx
Сьогодні
10:52 15 Січ 2023

Усім мешканцям Харківщини, які залишилися без електрики внаслідок ракетного обстрілу, повернули світло

Станом на ранок 15 січня енергетики надали світло всім споживачам Харкова та області, які були знеструмлені через російську масовану ракетну атаку на Україну вчора.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Очільник області зазначив, що до 1 години ночі завдяки роботі енергетиків у більшості споживачів електропостачання було відновлено.

Під час учорашнього масованого обстрілу в Харківській області були влучання в об'єкти критичної інфраструктури, через що довелося застосовувати аварійні відключення світла.

Одразу після вибуху в Харкові знеструмилися більшість районів, також тимчасово зупинився рух поїздів у метро.

Синєгубов розповів, що протягом доби росіяни продовжували обстріли Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

У Вовчанську обстрілами пошкоджено навчальний заклад, інфраструктурні та промислові об'єкти. А в селі Грушівка Куп'янського району пошкоджень зазнав зокрема об'єкт цивільної промисловості.

Нагадаємо, що вдень, 14 січня, під час повітряної тривоги стало відомо про роботу українських сил протиповітряної оборони та звуки вибухів у низці областей.

Російські загарбники здійснили перший  у новому році масований ракетний обстріл України.

Загалом окупанти запустили по Україні 28 крилатих та 10 авіаційних ракет. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 18 крилатих та 7 авіаційних.

Окрім того, ворожі ракети влучили у житлову дев'ятиповерхівку в Дніпрі. Там кількість загиблих вже сягнула 20. Ще десятки отримали поранення, зокрема й діти. Досі залишається невідомою доля ще понад 40 людей. Рятувальна операція триває.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: