fbpx
Сьогодні
20:00 05 Січ 2023

Ми вас гризти будемо в співучій тиші української ночі: Данілов дав відповідь на "перемир'я"

Україна не буде вести жодних перемовин із кремлем щодо так званого різдвяного припинення вогню. Тим більше, що проклемлівська влада взагалі не має жодного відношення до християнства після численних вбивств українців.

Про це пише Рубрика з посиланням на Twitter секретаря РНБО Олексія Данілова.

"Яке відношення до християнського свята Різдва має зграя дрібних кремлівських чортів-іблісів? Хто повірить мерзоті, яка вбиває дітей, обстрілює пологові будинки, катує полонених? Режим припинення вогню? Брехня та лицемірство. Ми вас гризти будемо в співучій тиші української ночі", – пообіцяв він.

Секретар РНБО Олексій Данілов раніше заявив, що Україна не буде вести жодних переговорів з росією про "різдвяне перемир'я".

"А кому вони (росія – ред.) це перемир'я пропонують пропонують? Є доволі просте рішення – забирають свої валізи, забирають свій мотлох і відправляються на росію. Ніяких перемовин ми з ними вести про якісь перемир'я не будемо. До нас це не має ніякого стосунку", – наголосив він.

Довідка

Президент росії володимир путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити "режим припинення вогню" на час святкування Різдва.

Як повідомлялося, своєю чергою радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на пропозицію російської сторони про перемир'я на Різдво заявив, що перемир'я для Росії може розпочатися лише тоді, коли вона виведе окупаційні війська з усієї території України.

Нагадаємо, патріарх Кирило цинічно закликав до нібито "різдвяного перемир'я".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: