fbpx
Сьогодні
10:00 04 Січ 2023

В Україні понад 70% громадян готові до проблем з опалювальним сезоном взимку, - результати опитування

74% українських громадян станом на грудень вважали свої домогосподарства готовими до можливих проблем з опаленням узимку.

Про це пише Рубрика, посилаючись на КМІС

"У вересні 70% респондентів стверджували, що їхнє домогосподарство скоріше або повністю готове до можливих проблем з опаленням взимку, хоча з них лише 24% вважають себе повністю готовими, тоді як 47% вважають себе скоріше готовими і стверджують, що" ще є щось, що потрібно зробити для підготовки", зазначили соціологи.

Станом на останній місяць минулого року 74% респондентів вважали свої домогосподарства готовими до можливих проблем із опаленням узимку.

При цьому з 24% до 34% зросла частка тих, хто вважав їх повністю готовими.

Крім того, вважають себе радше готовими, але при цьому вважають, що є дещо, що потрібно зробити – 40%.

опитування, опальвальний сезон

Фото: КМІС

Згідно з результатами опитування, частка респондентів, які у вересні вважали свої сім'ї неготовими, становила 24%, а у грудні – 21%.

Опитування було проведено КМІС 4 – 27 грудня 2022 року методом телефонних інтерв'ю.

Усього було опитано 995 респондентів у віці 18 років та старше. До вибірки не включалися мешканці територій, які тимчасово не контролювались владою України до 24 лютого 2022 року (АР Крим, м. Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей), а також опитування не проводилося з громадянами, які виїхали за кордон після 24 лютого 2022 р. року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: