fbpx
Сьогодні
16:28 28 Гру 2022

У Мариуполі окупанти заборонили масові заходи на новорічні свята

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що у місті, яке залишилось без опалення на зимовий період, російські окупанти заборонили масові заходи на новорічні свята.

Про це радник повідомив у своєму Telegram.

"На період новорічних свят окупанти заборонили проводити будь-які масові заходи збиратись разом в кількості понад 50 осіб, включаючи святкування в кафе та ресторанах. Незрозуміло, як в такому випадку вони будуть корегувати черги до польових кухонь, банкоматів та окупаційних бюрократів. Тому, що актуальності для вуличних зібрань або святкувань в цивілізованих умовах така заборона не має. За їх недоступністю звичайним маріупольцям", – зазначив Андрющенко.

За його словами, лівобережжя міста знов без електрики через зливу. Проте, на відміну від Кальміуського району з водою.

"Правда, здебільше прямо в квартирах. Опади вдома вже стали типовим явищем для більшості маріупольців", – підкреслив він.

"Кількість виїжджаючих з міста зростає. Черга на перетин кордону між Україною та РФ в Новоазовському районі сягає 32 кілометри щільної автомобільної корки, а час очікування зростає до 24 годин. Люди намагаються врятуватись від Холодомору єдиним доступним шляхом", – додав Андрющенко.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: