fbpx
Сьогодні
11:53 25 Гру 2022

Це не помста: Гуменюк розповіла, чому війська рф кожного дня жорстко обстрілюють Херсон

Фото: Телеграм/ Кирило Тимошенко

Окупаційні війська ненавидять всіх, хто живе краще за них і через це тероризують наших громадян, тому обстріли Херсона кожного дня загарбниками не є їх помстою.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву начальниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону.

Журналіст запитав у неї, чи можна вважати вчорашній обстріл Херсона помстою росіян за ті чи інші дії українських захисників. Гуменюк відповіла, що це не так.

"Я взагалі не вважаю, що кожний обстріл (окупантів – ред.) є помстою. Це розвиток війни і військові дії, які ворог нам, скажімо, "запропонував" ще з 24 лютого з початку повномасштабного вторгнення.

Говорити, що вони конкретно помстилися за влучання по пункту управління, вони не настільки цінують своїх, щоб гатити по наших. Вони просто ненавидять всіх тих, хто живе краще за них", – пояснює Гуменюк.

Зі слів начальниці прес-центру, в такий спосіб російські загарбники намагаються довести своєму "цареві", що вони нібито на щось здатні.

"Це прояв їх безсилля, тому що не можуть вони зробити те, чого від них жадає їх "вождь", – підсумувала Гуменюк.

Нагадаємо, що вранці 24 грудня російські війська обстріляли центр Херсона. Загинули 10 людей, поранення дістали 55, 18 з них перебувають у тяжкому стані.

Загалом, унаслідок обстрілів з боку російських агресорів сьогодні постраждали 68 мешканців Херсонської області.

Додамо, сьогодні окупанти продовжують тероризувати Херсон, від самого ранку в місті чують вибухи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: