fbpx
Сьогодні
14:33 25 Гру 2022

Окупанти з ночі обстрілюють Донеччину: в Авдіївці влучили у лікарню

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

25 грудня, з ночі російсько-окупаційні війська гатять по території Донецької області: в місті Авдіївка загарбники пошкодили лікарню.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

У поліції наголосили, що ворог здійснив сім вогневих атак на Авдіївку. Уражень також зазнали Бахмут, Часів Яр, смт Велика Новосілка, села Бердичі, Степове, Максимільянівка, Времівка, Предтечине.

Росіяни били по мирному населенню із РСЗВ "Град", "Ураган", артилерії та мінометів. Пошкоджено 13 житлових будинків.

З "Урагана" російські військові били по селу Предтечине, поцілили в приватні оселі, є травмований.

Внаслідок артилерійських обстрілів поранені людей у Бахмуті та Максимільянівці.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Своєю чергою очільник області зазначив, що на Волноваському напрямку знову під обстрілами опинився Вугледар та околиці міста. На щастя, без жертв.

  • На Донецькому напрямку також ніхто не постраждав. Уночі тривали обстріли Мар'їнської громади: зафіксували пошкодження Максимільянівської міськради, також зафіксовано прильоти по Мар'їнці та Красногорівці.

Зранку під вогонь потрапили Орлівка Очеретинської громади та Авдіївка — пошкоджено лікарню.

Лікарня на Донеччині

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

  • На Горлівському напрямку ракетного удару зазнало Предтечине Костянтинівської громади — одна людина поранена, чотири будинки пошкоджено. У Бахмуті поранено п'ятьох цивільних, пошкоджено один будинок.

"На Лисичанському напрямку не припиняються обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади — цього разу обійшлося без постраждалих", – написав очільник Донецької ОВА.

Зазначимо, що російські війська та ПВК "Вагнер" п'ять місяців безуспішно штурмують місто Бахмут на Донеччині. Окрім цього, одним із найгарячіших напрямків вважається Авдіївський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: