fbpx
Сьогодні
20:00 22 Гру 2022

Опитування показало, що цього року кожен п’ятий українець не даруватиме новорічні подарунки

21 грудня 2022 року, Київ. Rakuten Viber провів опитування та дізнався, чи планують українці цього року дарувати подарунки на зимові свята. За декілька днів участь в опитуванні взяло майже 80 000 українців.

Переважна більшість респондентів (47%) вважає, що свято має бути за будь-яких умов, та за традицією даруватимуть подарунки на зимові свята. 19% опитаних цьогоріч купують подарунки тільки для дітей. Трохи менше (15%) відповіли, що будуть дарувати щось символічне та приємне.

Зовсім не будуть дарувати подарунки — 19% респондентів. 14% вважають це більш доречним після перемоги, ще 5% не даруватимуть, бо замість цього перекажуть всі заощаджені кошти у фонди допомоги українцям або на ЗСУ.

Довідка

Viber встановлений на 98% смартфонів в Україні. Під час війни команда Viber робить усе можливе, щоб українці залишались на зв'язку та отримували актуальну й перевірену інформацію з офіційних каналів. Десятки мільйонів українців надсилають один одному безкоштовні текстові повідомлення у Viber, здійснюють відеодзвінки, спілкуються в групових чатах, стежать за оновленнями від медіа, державних органів, відомих людей та брендів. Viber гарантує своїм користувачам свободу та безпеку спілкування за допомогою наскрізного шифрування у чатах за замовчуванням.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: