fbpx
Сьогодні
12:23 18 Гру 2022

Спротив: на Луганщині ЗСУ завдали удару по штабу окупантів у Щасті: відомо про 16 загиблих, багато поранених

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

У Луганської області з допомогою підпілля українські захисники атакували штаб російських загарбників у місті Щастя: щонайменше 16 загарбників загинули та близько 40 дістали поранення.

Про це інформує Центр національного спротиву.

"Завдяки точковому удару було знищено 16 окупантів та 12 одиниць військової техніки. Ще близько 40 росіян потрапили до шпиталю з травмами різної тяжкості. Удар став можливим завдяки координації підпілля та ЗСУ", наголосили у повідомленні.

У ЦНС також зазначили, що загарбники провели у Щасті лише 2 дні. Вони заїхали 14 грудня в приміщення одного з ПТУ у місті, а вже 16 грудня їх не стало.

До того ж Спротив наголошує, що кожен мешканець тимчасово окупованих територій може наблизити момент звільнення свого населеного пункту. Анонімно повідомити про місце розташування ворога можна за посиланням.

Довідка

11 грудня була уражена база російських окупантів, яку вони облаштували у гуртожитку у місті Сватове Луганської області.

Окрім того, у тимчасово окупованій Кадіївці на Луганщині, уночі на 15 грудня, завдали удару по ворожому складу з боєприпасами, через це відбулася детонація боєкомплектів, за деякими даними, вибухи були в казармі російських військових.

Як писала Рубрика, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну армія рф втратила у загальному підсумку майже 96 300 вояк, лише за одну добу близько 600 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: