fbpx
Сьогодні
11:15 15 Гру 2022

На Луганщині у Кадіївці стався вибух на ворожому складі з боєприпасами: ЗСУ продовжують наступ, - Гайдай

У тимчасово окупованій Кадіївці на Луганщині, уночі на 15 грудня, завдали удару по ворожому складу з боєприпасами, через це відбулася детонація боєкомплектів, за деякими даними, вибухи були в казармі російських військових.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм СтратКом ЗСУ, очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая із посиланням на СтратКом ЗСУ та в ефірі телемарафону новин 15 грудня.

У Стратком ЗСУ повідомляють, що вночі завдано удару по складу з боєприпасами в окупованій Кадіївці. Унаслідок чого боєкомплект почав детонувати.

Очільник ОВА Сергій Гайдай поширив в своїх соцмережах допис СтатКому ЗСУ про влучання саме у склад БК.

В ефірі телемарафону ж очільник області наголосив, що протягом минулого тижня "бавовна" відвідує окуповані території Луганщини майже щодня. Вибухають казарми військовослужбовців ворога або склади БК.

"За останній тиждень якраз на окупованій території Луганської області "бавовна" відбувається майже через день.

Це або казарми, в основному, або склади з боєкомплектами. В цьому випадку (у Кадіївці – ред. ) це якраз розташування особового складу", зазначив Гайдай.

Окрім того, голова ОВА наголосив, що бійці Збройних сил України важко, але просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках. Також поблизу Білогорівки бойовикам не вдається пробити оборону наших захисників.

Також Гайдай повідомив, що окупаційні війська не припиняють обстріли звільнених населених пунктів. Росіяни б'ють авіабомбами та ракетами С-300.

Водночас місцеві жителі забезпечені ліками та харчовими продукти, налагоджено мобільний зв'язок, їх вмовляють евакуюватися. Наступного тижня там планується видача пенсій "Укрпоштою".

Нагадаємо, що раніше в Луганській ОВА повідомили, що російські загарбники продовжують демонтувати й вивозити обладнання із шахти "Червоний партизан" у місті Вознесенівка Луганської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: