fbpx
Сьогодні
19:29 15 Гру 2022

На Київщині через негоду три населені пункти залишаються без світла

Фото: З відкритих джерел

У Київській області три населені пункти в Бориспільському районі залишаються без електрики. Аварійні відключення електроенергії через негоду.

Про це повідомляє в Telegram голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

"Мокрий сніг та пориви вітру спричинили аварійні відключення електроенергії в регіоні. Попри складні погодні умови, енергетики оперативно відновлюють пошкодження. Наразі без електрики через негоду залишаються три населені пункти в Бориспільському районі, це 3800 родин", – написав Кулеба.

Він зазначив, що погода впливає також і на темпи відновлення пошкодженої внаслідок обстрілів рф мережі. Наразі 50% абонентів планово без електропостачання.

Гголова ОВА додав: "Спільно з енергетиками робимо все, щоб відновити електрику й повернутися до вимкнень із графіком. Вкотре наголошую, що багато залежить від нас. Продовжуємо тотальну економію та не включаємо все одразу, коли електрика з'являється".

У Київській області сьогодні, 15 грудня, діють екстрені відключення світла. Проте у столиці світло вимикають за графіками.

Також раніше Рубрика писала, що вчора, 14 грудня, обмеження в енергопостачанні дещо знизилися, а майже всі "світло-сірі" зони у графіках були заживлені.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: