fbpx
Сьогодні
19:39 14 Гру 2022

Зеленський провів переговори з президентом МОК: що відомо

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський мав телефону розмову з президентом Міжнародного олімпійського комітету Томасом Бахом. Говорили в тому числі і про відновлення спортивних об'єктів України.

Про це Зеленський написав у Twitter.

"У розмові з президентом Бахом я відзначив підтримку українських спортсменів. Закликав зробити свій внесок у відновлення України зруйнованих рф спортивних об'єктів. Засмучений наміром повернути спортсменів рф та білорусі на світові змагання", – зазначив Зеленський.

За словами президента, під час розмови він нагадав Баху про те, що з початку повномасштабної війни через російську агресію загинули 184 українські спортсмени, а рф продовжує використовувати спорт з пропагандистською метою.

Голова держави зауважив: "Справедливою відповіддю для країни-терориста може бути лише повна ізоляція на міжнародній арені. Зокрема це стосується і міжнародних спортивних заходів".

Довідка

Нагадаємо, раніше Бах заявляв, що він підтримує участь російських та білоруських спортсменів в Олімпіаді-2024 у Парижі. При цьому він наголосив, що схожої позиції дотримується президент Франції Еммануель Макрон.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: