fbpx
Сьогодні
08:44 07 Гру 2022

На Дніпропетровщині війська рф вдарили по громадах "Ураганами" та "Шахедами": всі 8 безпілотників збили

Фото: Тегерам / Валентин Резніченко

У Дніпропетровській області вночі 7 грудня російські війська обстріляли з "Ураганів" та важкої артилерії громади: внаслідок ворожого удару пошкоджені приватні будинки, магазини, газопроводи.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка та Telegram голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука.

Очільник ОВА зазначив, що під час атаки на регіон захисники збили усі 8 безпілотників, які агресори спрямували на область.

Дніпропетровщина, обстріл росією

Фото: Тегерам / Валентин Резніченко

"Гаряча ніч… Росіяни атакували область дронами-камікадзе, важкою артилерією та "Ураганами". Круто попрацювали військові з повітряного командування "Схід".

Збили усі вісім ворожих безпілотників, які ворог скерував на область. Попередньо, то були "Shahed-136"", наголосив Резніченко.

Дніпропетровщина, обстріл росією

Фото: Тегерам / Валентин Резніченко

Голова ОВА додав, що росіяни 7 разів ударили з "Ураганів" та важкої артилерії по Марганецькій та Нікопольській громадах. Люди не ушкоджені.

Лукашук також зазначив, що дісталося і Нікополю.

" В місті зруйновано господарську споруду. Понівечено магазини, офісну та адміністративну будівлі, навчальний заклад, 4 приватні будинки, газогони. На щастя – без жертв", написав очільник ОДА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: