fbpx
Сьогодні
22:10 06 Гру 2022

Обстріл 5 грудня відкинув стан в енергосистемі на тиждень назад, – Yasno

Фото: Rivnenews.com.ua

У Києві сьогодні доступна потужність була на рівні 62-67% від типового споживання.

Про це генеральний директор YASNO Сергій Коваленко повідомив у Фейсбуці.

"Ми все ще в екстрених відключеннях. У Києві сьогодні доступна потужність була на рівні 62-67% від типового споживання. Фактично, остання атака відкинула нас десь на тиждень назад. Та я сподіваюся, що ми швидко повернемося до стабілізаційних графіків", – зазначив він.

Коваленко додав, що активно йде робота із ОСББ та ЖЕК житлових будинків, які приєднані до критичної інфраструктури. Уже по 474 будинкам є рішення – керуючі компанії готові у разі екстрених чи стабілізаційних відключень самостійно вимикати.

"Я вдячний міській владі за таке непросте рішення. Чому це важливо – тому що в умовах значних обмежень головна мета – надати електроенергію саме критичній інфраструктурі, а решту розподілити рівномірно серед населення", – додав він.

Довідка

У Києві відбуваються екстрені відключення електроенергії. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють.

Сили оборони збили понад 60 ракет, випущених російськими військами по Україні під час чергового масованого обстрілу в понеділок, 5 грудня. Водночас були влучання в енергоооб'єкти у Київській, Вінницькій та Одеській областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: