fbpx
Сьогодні
12:26 06 Гру 2022

Путін зібрав засідання Радбезу через вибухи на аеродромах: говорили про "внутрішню безпеку"

Фото: пресслужба кремля

Президент росії володимир путін провів нараду з членами Радбезу рф по відеозв'язку, на якій обговорювали "забезпечення внутрішньої безпеки країни".

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Кремля, "Медуза".

Як зазначають, нарада проходила на тлі новин про атаки, імовірно, українських безпілотників на аеродроми в російських регіонах.

Мова йде не лише про регіони, що межують з Україною, а й про відносно віддалені від кордону – в Рязанській і Саратовській областях рф.

Як повідомляла Рубрика, британська розвідка вважає, що вибухи на російських аеродромах можна оцінювати як "один з найбільших провалів" для армії рф.

Довідка

Нагадаємо, 5 грудня російські джерела написали, що "невідомий дрон" атакував аеродром "Енгельс". Вибухом нібито пошкоджено два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95, двох осіб поранено.

Офіційна російська влада інцидент підтвердила (назвавши його "спробою" атаки), але не визнала своїх втрат.

Глава Миколаївської ОВА (ОДА) Віталій Кім пожартував, що інцидент в Енгельсі може бути пов'язаний із льотними випробуваннями нового українського безпілотника, здатного подолати відстань 1000 км.

Приблизно в той же час вибух стався і на аеродромі в Рязанській області рф. Імовірною причиною пожежі називають бензовоз, що загорівся.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: