fbpx
Сьогодні
14:00 01 Гру 2022

На Вінниччині у місті Ладижин відновили теплопостачання

На Вінничині у Ладижині вдалося відновити теплопостачання, яке було відсутнє через руйнівний російський ракетний удар по теплоелектростанції 

Про це повідомив голова ОВА Сергій Борзов.

Нагадаємо, як писала Рубрика, після ракетного обстрілу Ладижинської теплової електростанції виникла аварія у мережах теплопостачання міста. Через це у Ладижині розгорнули роботу надзвичайного штабу з ліквідації наслідків аварії.

Також не могла повноцінно функціонувати місцева лікарня, тому пацієнтів стаціонару евакуюють до Гайсина, зазначили у міністерстві.

"Було ухвалено рішення про транспортування пацієнтів, які потребують перебування у стаціонарі, у Гайсинську ЦРЛ (20 км від Ладижина)", наголосили у повідомленні.

Зазначимо, що внаслідок терористичних атак ворога понад 18 тисяч місцевих мешканців залишаються без опалення.

Борзов зазначив, що наразі проводяться роботи щодо відновлення опалювальної системи, зокрема запускають модульні котельні на різних видах палива.

Нагадаємо, що окупаційні війська рф обстрілювали Ладижинську ТЕС кілька разів, зокрема двічі 11 жовтня. А 24 листопада у ДТЕК повідомили, що у Ладижині тимчасово обмежене теплопостачання й подача гарячої води.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: