fbpx
Сьогодні
13:09 29 Лис 2022

Надзвичайна ситуація на Вінничині: у Ладижині пацієнтів лікарні евакуюють в інше місто

Фото: Ілюстративне

Через руйнівний російський ракетний удар по теплоелектростанції у Ладижині Вінницької області склалася надзвичайна ситуація: місцева влада вимушена евакуювати пацієнтів лікарні в інше місто.

Про це інформує рубрика, посилаючись на Фейсбук Міністерства охорони здоров'я.

Нагадаємо, як писала Рубрика, після ракетного обстрілу Ладижинської теплової електростанції виникла аварія у мережах теплопостачання міста. Через це у Ладижині розгорнули роботу надзвичайного штабу з ліквідації наслідків аварії.

Зазначимо, що внаслідок терористичних атак ворога понад 18 тисяч місцевих мешканців залишаються без опалення.

Також не може повноцінно функціонувати місцева лікарня, тому пацієнтів стаціонару евакуюють до Гайсина, зазначили у міністерстві.

"Було ухвалено рішення про транспортування пацієнтів, які потребують перебування у стаціонарі, у Гайсинську ЦРЛ (20 км від Ладижина)", наголосили у повідомленні.

Також в місто Гайсин будуть продовжувати доставляти пацієнтів, які потребуватимуть невідкладної допомоги.

"Попри надзвичайну ситуацію маршрути пацієнта продовжують функціонувати, а пацієнти продовжують отримувати медичну допомогу", підкреслюють у МОЗ.

Нагадаємо, що окупаційні війська рф обстрілювали Ладижинську ТЕС кілька разів, зокрема двічі 11 жовтня. А 24 листопада у ДТЕК повідомили, що у Ладижині тимчасово обмежене теплопостачання й подача гарячої води.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: