fbpx
Сьогодні
Фото 10:12 20 Лис 2022

Весілля в Білому домі вперше за 9 років: старша онука Байдена вийшла заміж

19 листопада онука президента Сполучених Штатів Джо Байдена Наомі вийшла заміж за Пітера Ніла. Весілля відбулося на Південній галявині Білого дому, на яке було запрошено близько 250 гостей.

Про це повідомили на сайті Білого дому.

Зазначимо, що перше фото з весілля президент та перша леді Сполучених Штатів оприлюднили на своїх сторінках у Twitter.

Після церемонії одруження весільний обід для родини та весільну вечірку провели в їдальні резиденції президента США.

весілля онуки Байдена

"Було приємно спостерігати, як Наомі росте, дізнається, ким вона є, і влаштовує таке неймовірне життя для себе. Тепер ми сповнені гордості бачити, як вона обрала Пітера своїм чоловіком.

весілля онуки Байдена

І ми маємо честь вітати його в нашій родині. Ми бажаємо їм днів, повних сміху та любові, яка з кожним роком стає все глибшою", сказали Джо та Джилл Байден.

Як пишуть у Glamour та People, це було перше весілля в Білому домі за останні дев'ять років і перше в історії весілля онуки чинного президента США.

весілля онуки Байдена

Повідомляють, що за часів президентства Трампа весілля на Пенсільванія-авеню, 1600 не проводилися.

весілля онуки Байдена

Остання до цього дня весільна церемонія, проведена на території Білого дому, відбулася, коли одружувалися президентський фотограф Піт Соуза та Патті Ліз у 2013 році.

Довідка

Наомі – старша з семи онуків президента Джо Байдена, дочка Хантера Байдена та його колишньої дружини Кетлін Буле. Дівчині 28 років, вона закінчила юридичний факультет Колумбійського університету.

Онука Байдена вийшла заміж за 25-річного Пітера Ніла. Він також вивчав право, проходив стажування під час президентської кампанії Гілларі Клінтон і в Білому домі під час президентства Барака Обами.

Пара оголосила про заручини у вересні 2021 року.

Нагадаємо, що молодша дочка колишнього президента США Дональда Трампа та актриси Марли Мейплз – 29-річна Тіффані Трамп – вийшла заміж за 25-річного нігерійського мільярдера Майкла Булоса.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: