fbpx
Сьогодні
15:47 17 Лис 2022

У Луцьку та Хмельницькому відновив свою роботу ресторан McDonald’s

17 листопада ресторан мережі швидкого харчування McDonald's відразу у двох містах України – Хмельницькому та Луцьку – поновив свою роботу

Про це йде мова в офіційному пресрелізі мережі.

Хмельницький

"У закладі McDonald's гості можуть скуштувати улюблені страви в залі ресторану, заїхати на МакДрайв, або замовити страву через доставку з партнерською компанією Glovo", зазначають у повідомленні.

Як повідомляють, ресторан працює у Хмельницькому за адресою Старокостянтинівське шосе, 2.

Графік роботи ресторанів McDonald's – з 09:00 до 21:00.

Луцьк

Також відновив свою роботу ресторан McDonald's, що знаходиться за адресою просп. Соборності, 43 (ТРЦ ПортCity) і в Луцьку.

Розповідають, що зал і тераса закладу вміщує 340 місць для гостей.

Відвідувачі можуть зробити замовлення всередині ресторану на одному з 6 двосторонніх терміналів самообслуговування.

А також заїхати на МакДрайв із двома лініями в'їзду, де меню представлене на сучасних цифрових бордах або скористатись доставкою McDelivery.

"Розташований McDonald's у ТРЦ, тому відкриватиметься о 10:00, разом з початком роботи центру, і закриватиметься о 21:00, як і всі заклади в мережі McDonald's", додали в компанії.

"Згідно з розширеними правилами безпеки, під час повітряної тривоги заклади закриватимуться, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям.

Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи", підкреслили у компанії.

Довідка

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's з 11 листопада відновлює роботу обидвох закладів у Черкасах.

Раніше мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's відновила роботу у Києві, Львові, Рівному, Івано-Франківську, Житомирі та Вінниці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: