fbpx
Сьогодні
11:58 15 Лис 2022

"Black box" допоможе знизити наступ рф: Буданов розповів про новий проєкт з Фондом "Повернись живим"

Фото: ARMYINFORM

У Головному управлінні розвідки Міноборони оголосили про реалізацію чергового проєкту спільно з Фондом "Повернись живим", який допоможе знижувати наступальний потенціал росії

Про це інформує ГУР МОУ з посиланням на начальника розвідки генерал-майора Кирила Буданова у Telegram.

Зазначають, що вартість цього проєкту становить 40 мільйонів гривень.

"З огляду на секретність, ми не можемо розкрити деталей цієї співпраці, але її результати точно відобразяться на полі бою.

За нашими підрахунками, лише за жовтень проєкт, який ми між собою називаємо "Black box", завдав росії збитків на мільйони доларів. Спільно з благодійниками та усіма небайдужими українцями ми й надалі будемо впливати на бойову спроможність ворога", зазначив керівник української розвідки.

У ГУР наголосили, що у жовтні благодійники придбали та передали розвідці обладнання, здатне знизити наступальний потенціал росії.

Також повідомляють, що "Black box" – не єдиний спільний проєкт Головного управління розвідки та Фонду "Повернись живим".

Зокрема, влітку благодійники передали розвідці комплекс Bayraktar TB2 (три ударні безпілотники, система повітряного зв'язку та мобільний комплекс наземного управління) загальною вартістю 16,5 млн доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: