fbpx
Сьогодні
12:25 08 Лис 2022

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G20, що відбудеться на Балі, - речник Президента пояснив у якому форматі

Фото: ОПУ

У саміті лідерів G20, який відбудеться на Балі в Індонезії, візьме участь Президент України Володимир Зеленський

Про це Суспільному сказав речник президента Сергій Никифоров.

"В якомусь форматі, звичайно, що Володимир Зеленський візьме участь у саміті G20. Більше сказати не можу", наголосив Никифоров.

Речник Президента також уточнив, що Глава держави точно братиме участь, найімовірніше, що це буде онлайн-формат.

Раніше президент Індонезії Джоко Відодо заявив, що президент росії володимир путін може долучитися до саміту "Великої двадцятки", який відбудеться на індонезійському острові Балі, у віртуальному форматі.

Довідка

Президент України Володимир Зеленський повідомив 3 листопада під час пресконференції з президенткою Греції Катериною Сакелларопулу, що Україна не братиме участі у саміті G20, якщо там буде путін.

Індонезія готова організувати зустріч президента України Володимира Зеленського та президента рф володимира путіна під час саміту G20. Про це в інтерв'ю РИА "Новости" заявив посол Індонезії в РФ Хосе Таварес.

Нагадаємо, що 7 липня на острові Балі в Індонезії відбулася дводенна зустріч міністрів закордонних справ "Групи двадцяти".

Росія також брала участь у зустрічі, але деякі світові лідери, зокрема країн Великої сімки ігнорували представника рф. Вони не прийшли на вечерю зі всіма міністрами країн-членів G20 через присутність сергія лаврова.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: