fbpx
Сьогодні
09:47 08 Лис 2022

Розвідка Британії: росія активно укріплює свої позиції, щоб запобігти швидкому просуванню ЗСУ

Фото: Ілюстративне

За лінією фронту російська армія докладає значних зусиль, готуючись до глибокої оборони, щоб запобігти будь-якому швидкому просуванню українських захисників в разі прориву

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 8 листопада.

Британська розвідка нагадала, що рф почала будівництво оборонних споруд навколо Маріуполя. Для цього два заводи виготовляють бетонні пірамідальні протитанкові конструкції, відомі як "зуби дракона".

"Ймовірно, "зуби дракона" встановлені між Маріуполем і селом Нікольське; і на північ від Маріуполя до села Старий Крим. Маріуполь є частиною російського "сухопутного мосту" з росії до Криму.

"Зуби дракона" додатково відправили для підготовки оборонних укріплень в окупованих Запорізькій та Херсонській областях", наголошують в огляді.

Росія укріплює свої позиції по усіх районах окупації.

У британській розвідці нагадали також, що 19 жовтня 2022 року власник групи Вагнера Євгеній Пригожин заявив про будівництво укріпленої оборонної "лінії Вагнера" в окупованій росією Луганській області.

"Ця діяльність свідчить про те, що росія докладає значних зусиль для підготовки глибокої оборони за поточною лінією фронту, щоб, ймовірно, запобігти будь-якому швидкому просуванню України в разі прориву", підкреслюють в огляді.

Напередодні британські розвідники наголошували, що рф зіткнулася з низкою проблем, які не дозволять їй здобути перевагу в повітрі найближчими місяцями.

Також, у розвідці Британії вважають що кремль намагатиметься перекласти провину за невдачі у "так званій операції" на військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: