fbpx
Сьогодні
17:40 02 Лис 2022

У Івано-Франківську, Білій Церкві і Броварах уже працюють ресторани McDonald's

У середу, 2 листопада, McDonald's поновив свою роботу в Івано-Франківську. А також відтепер McDonald's працює в Білій Церкві та у Броварах

Про це повідомляється в офіційному пресрелізі мережі:

  • в Івано-Франківську ресторан знову працює за адресою: вул. Миколайчука Івана, 2;
  • у Білій Церкві – на просп. Незалежності;
  • у Броварах – на вул. Київській, 239.

У McDonald's пояснили: "Ресторани працюють з 09:00 до 21:00 по всіх каналах продажу та дотримуються розширених правил безпеки, впроваджених в мережі McDonald's.

Заклади закриваються під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. Ресторан продовжує роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи".

Якщо ж повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторани не працюють під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання, додали в мережі.

Дізнатися про відкриття нових закладів та функціонування експрес-вікон і МакДрайву у відкритих ресторанах можна з офіційних джерел інформації McDonald's в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald's (в AppStore та Google Play).

Нагадаємо, мрежа ресторанів швидкого харчування McDonald's з 28 жовтня відновила роботу в Житомирі. Також мережа продовжує відкриття київських ресторанів – відновив роботу заклад в ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: