fbpx
Сьогодні
16:02 23 Жов 2022

У Славутичі частково немає світла, час відновлення — невідомий

Фото: PIXABAY

У місті Славутичі сьогодні, 23 жовтня, частково відключено світло. Коли енергопостачання буде відновлено, невідомо.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Про часткове або навіть повне відключення енергопостачання міста ще три дні тому попереджав мер Славутича Юрій Фомічов, який закликав мешканців зарядити гаджети, приготувати їжу і запастися водою.

Окупаційні російські війська з 10 жовтня методично знищують енергоінфраструктуру країни і вже завдали по енергетичних об'єктах понад 300 ударів.

Наразі складна ситуація з енергопостачанням у Києві та Київській області, а жителів Черкаської і Житомирської областей енергетики попросили терміново знизити споживання електроенергії. Як повідомляє НЕК "Укренерго", це необхідно, аби уникнути перевантаження мереж у цих регіонах.

Крім того, фахівці повідомляють, що у столиці та 10 областях можуть відключати світло, бо масштаб пошкоджень внаслідок атак агресора 22 жовтня можна порівняти з наслідками атак 10-12 жовтня. Тому "Укренерго" змушені також застосовувати обмеження енергопостачання у Черкаській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: