fbpx
Сьогодні
17:55 23 Жов 2022

"Печерні люди розуміють лише мову сили": Єрмак про заклик G7 до росії щодо ЗАЕС

Заклик "Великої сімки" (G7) до Росії повернути контроль над Запорізькою АЕС Україні є важливим, але печерні люди можуть зрозуміти лише мову сили.

Про це повідомляє керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

"G7 закликала Росію негайно повернути Україні повний контроль над Запорізькою атомною електростанцією та вивести з неї свій персонал та війська. Це важливо, але печерні люди розуміють виключно мову сили. Ця війна доводить, що ворог відступає під тиском ЗСУ, його економіка руйнується завдяки системним санкціям ", – зазначив Єрмак.

За його словами, зараз необхідно виявляти більшу рішучість для того, щоб "колективно добити ворога", оскільки з терористами інші методи не працюють.

Нагадаємо, що російські загарбники 19 жовтня обстріляли місто-супутник Запорізької атомної електростанції Енергодар.

Як писала Рубрика, 17 жовтня внаслідок російського обстрілу підстанцій на підконтрольній Україні території відключилася остання лінія зовнішнього живлення ЗАЕС.

Тривалі перебої з електроживленням Запорізької АЕС (ЗАЕС), яку незаконно захопили окупанти, можуть призвести до другої "Фукусіми". Крім того, росіяни мінують територію навколо станції, а співробітники піддаються катуванню.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: