fbpx
Сьогодні
11:12 21 Жов 2022

"Воєнний стан": Гайдай розповів про нововведення росіян у Луганській області

English version here

російські загарбники розповідають жителям Луганської області, що запровадження воєнного стану є частиною процесу інтеграції до складу рф і жодних нововведень для населення не буде.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

За його словами, нововведень не буде, "окрім контролю за телефонними переговорами, повідомленнями в інтернеті, перевірок поштових відправлень, затримання на вулиці до 30 діб, офіційного обмеження виїзду, обшуку транспортних засобів, заборони страйків, обмеження вибору місця проживання, примусового відселення. Як-то кажуть: "Оснований для паники нет".

Як підкреслив Гайдай, росіяни майже завершили часткову мобілізацію на території рф, але примусове вручення повісток громадянам не припинилося.

"Воєнний стан там запровадили, а про теплопостачання забули. Хоча ні, звітують про 98% готовність. Щоправда, тільки в Луганську, Алчевську, Антрациті, Первомайську та Ровеньках", – зазначив очільник ОВА.

Захоплені у 2022 році міста загарбники не враховувала навесні, не вважають за потребу щось робити там і дотепер.

"В жодному із них централізованого опалення цьогоріч не буде. А це – не одна тисяча багатоповерхівок. Їхні мешканці очікують на "русскую зиму", – наголосив Гайдай.

За його словами, "зменшена і кількість цивільних навчальних закладів. Навіщо "молодій республіці" аграрії? Так, Біловодський аграрний коледж перейменовано на "козачий кадетський професійний коледж імені павла дрьомова" ("легендарний батя" чи вже ні – не уточнюють). Чоловіки призовного віку закінчується, дійде черга до кадетів? Вже їх кидатимуть в район Білогорівки?".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: