fbpx
Сьогодні
Відео 23:04 19 Жов 2022

Анна Буткевич презентувала нову пісню "Адреналін"

"Адреналін" – це те що рятувало кожного українця з початку повномасштабного вторгнення. Не було часу сидіти та плакати, безсонні дні переростали в безсонні тижні, місяці. Фраза «я на адреналіні» звучала відусіль. Кожен з нас знає це відчуття і як важливо ніколи не губити його. Саме адреналін змушує мозок за частку секунди приймати блискавичні рішення: захищатися або бігти! В українців вже 8 місяців цей гормон працює однаково – ЗАХИЩАТИСЬ! ДІЯТИ! ВИБОРЮВАТИ!

"Ця пісня була записана та випущена тільки завдяки нашим воїнам, які кожного дня боронять нашу землю. Завдяки вашій сміливості, наші янголи охоронці, ми можемо жити, творити, кохати, працювати… Повертайтесь додому живі! Нехай адреналін накриває вас енергією на знищення нечисті, яка прийшла на нашу Землю!", – поділилась Анна Буткевич.

Анна Буткевич Адреналін

Кліп був відзнятий ще восени 2021, але події сьогодні внесли корективи в пісню. Український текст пісні створив Андрій Осадчук.

Кожного дня Анна Буткевич допомагає Україні та українцям в гуманітарних та оборонних питаннях. Творчість та пісні – допомагають нашій душі.

Дивитись кліп "Адреналін":

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: