fbpx
Сьогодні
15:35 23 Сер 2022

Анна Буткевич представила своє "СеЛяВі"

Від початку повномасштабного вторгнення у Анни Буткевич не було натхнення на створення музики, весь час займала волонтерська діяльність.

Всі 6 місяців з початку повномасштабного вторгнення Анна та її сім'я допомагають Україні та українцям, особливо лікарням, військовим, переселенцям. Разом з фондом BGV Charity Fund співачка запустила акцію підтримки та допомоги молодим мамам, таку поміч отримали вже більше 15000 сімей, а сума допомоги склала понад 2000000€.

«Кожного дня я отримувала безліч пісень від різних авторів, але навіть не могла їх послухати, банально не було часу для цього.

Якось мені подзвонив Андрій Осадчук (артист BRODVEI), і повідомив, що написав для мене пісню, коли послухала, вирішила, що потрібно повертатись до творчої роботи.

«СЕЛЯВІ» – це пісня про наше життя і що в один прекрасний момент, все може змінитись, але потрібно далі жити та працювати.

Після запису пісні в мене з'явилось натхнення, тому вже готова наступна пісня, яку планую презентувати восени. Наші воїні дають силу, тому кожна пісня це присвята та вдячність їм», поділилась Анна.

Анна Буткевич допомагає в різних галузях, також всі гроші від монетизації музики передає тим, кому необхідна допомога.

У відео на пісню використані кадри з минулого життя артистки, яке вже точно не буде таким як раніше. Але співачка впевнена, що після перемоги України все буде краще! Все буде Україна!

Дивитись відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: