fbpx
Сьогодні
12:35 16 Жов 2022

Російські загарбники обурені критичною нестачею ліків та критикують дії кремля, - перехоплення

Російські агресори, що дислокуються на південному напрямку, скаржаться на критичну нестачу ліків, зокрема антибіотиків

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Головного управління розвідки Міноборони України.

До того ж, зазначають розвідники, російські загарбники також критикують дії кремля та військового керівництва рф.

ГУР перехопило чергову розмову російського солдата. Він наразі знаходиться у Миколаївській області та поскаржився дружині про нестачу ліків. Через це він змушений "лікувати" стрептодермію сечею.

Агресор зазначив, що у російському війську кожен сам за себе. При цьому він додав, що хвилюється за свою посилку, бо поки не може сходити за нею, оскільки набряк ніг не дозволяє взутися.

Російський загарбник також не оминув покритикувати дії російського диктатора та військового керівництва. Він закликає суспільство повставати проти влади.

"Скажи "дякую" нашому головнокомандувачу, який натворив тут "дєлов" і взагалі цю мобілізацію конституційно неправильно.

… Вона вводиться, коли на країну нападають, а не коли країна нападає на когось. Сволота така! Як ми його (путіна – ред.) тут проклинаємо, не можу тобі передати словами – його та його банду всю тупорилу, яка нас кинула сюди", – сказав загарбник.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни росія втратила вже 65 тисяч військових. За минулу добу ЗСУ ліквідували ще 300 агресорів.

Як писала Рубрика, у британській розвідці стверджують, що новомобілізовані рф оснащені ще гірше, ніж сили, які вже перебувають в Україні.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: