fbpx
Сьогодні
08:37 07 Жов 2022

Як запобігти забрудненню довкілля пластиком та вплинути на глобальні рішення: петиції, які варто підписати

Експерти вважають, що вирішувати проблему із забрудненням планети пластиком потрібно на глобальному рівні. Ось що ви можете зробити.

Пластик забруднює нашу планету. Крім того, на його виробництво витрачається велика кількість викопного палива, що врешті призводить до вивільнення в повітря великої кількості СО2 та метану, що прискорює глобальне потепління. 

Експерти вважають, що вирішувати проблему необхідно на глобальному рівні, заохочуючи уряди вводити обмеження для корпорацій щодо виробництва пластику. Прискорити ухвалення таких рішень можете й ви. Наводимо декілька петицій, які ви можете підписати задля цього: 

  •  Петиція на Action Network. Це відкрита платформа, яка дає можливість окремим особам і групам організовуватися для прогресивних справ. На платформі можна знайти глобальні ініціативи, в тому числі — і про запобігання використання й виробництва пластику, як, наприклад, оця
  • Аналогічну петицію також пропонує всесвітня організація з захисту довкілля Greenpeace. Петиція — тут. 
  • Якщо ви — член або керівник громадської організації з захисту довкілля та хочете боротись із пластиковим забрудненням, ви можете зареєструвати свою ініціативу тут та приєднатись до глобального руху Global Plastics Treaty. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: