fbpx
Сьогодні
22:16 05 Жов 2022

Резніков показав осінній наступ української армії

Найкраща відповідь на будь-які "референдуми", "укази", "договори" та пафосні промови – це рух української армії вперед.

Таке написав міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у Твіттері про результати осіннього наступу, додавши інтерактивну карту звільнених територій.

"Осінній наступ української армії день за днем. Поки "російський парламент" п'яніє від марних спроб анексії, наші солдати продовжують рух вперед. Це найкраща відповідь на будь-які "референдуми", "укази", "договори" та пафосні промови", – написав Резніков.

Як повідомлялося, авіація ЗСУ протягом доби завдала понад 10 ударів по противнику, підтверджено ураження дев'яти районів зосередження озброєння, а також двох зенітно-ракетних комплексів армії рф.

На Херсонському напрямку ворог зазнав значних втрат, переправляє поранених через Дніпро. Також Сили спеціальних операцій Збройних сил України повідомляють, що взяли під контроль Малу Олександрівку у Херсонській області.

Загарбники в окремих районах Півдня України здійснюють перегрупування, намагаються підтягувати резерви, а подекуди залишають позиції, аби відійти на безпечну відстань від контрнаступу ЗСУ.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: