fbpx
Сьогодні
17:31 03 Жов 2022

У Ботанічному саду імені Гришка пройде виставка екзотичних рослин, частина коштів піде ЗСУ

У вихідні, 8−9 жовтня, у Національному ботанічному саду імені Н.Н. Гришка відбудеться традиційний Осінній вернісаж у Ботанічному. Частина грошей від виставки-продажу піде на допомогу ЗСУ.

Національний ботанічний сад імені Гришка запрошує на виставку-продаж екзотичних рослин.

Вона пройде 8−9 жовтня, і тут можна буде придбати насіння, плоди та посадковий матеріал екзотичних рослин, що ростуть у Ботанічному саду і вивчаються науковцями.

Це квітково-декоративні, хвойні, плодові, ягідні, овочеві, лікарські, пряно-ароматичні, технічні, медоносні, ефіроносні, енергетичні, сидеральні та інші рослини.

Так, серед них можна буде ознайомитися із такими рослинами як зизифус, хурма, айва, хенамелес, кизил, аронія, горобина, годжі та інші. Також тут запропонують великий асортимент пряних та лікарських трав і фіточаїв. Спробувати їх можна буде під час дегустації оригінальної продукції.

Під час виставки-продажу будуть організовані круглі столи. Фахівці Ботанічного саду проконсультують щодо вирощування, догляду та використання екзотичних рослин.

Частина коштів від продажу продукції будуть перераховані на допомогу ЗСУ.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: