fbpx
Сьогодні
09:20 01 Жов 2022

Відсьогодні в Україні водії повинні за межами міста їздити з включеним ближнім світлом фар

З 1 жовтня, в Україні водії автотранспорту повинні включати ближнє світло фар під час пересування за містом

Про це пише Рубрика, посилаючись на повідомлення прес-служби Патрульної поліції України у Фейсбук.

Як зазначили правоохоронці, за межами населених пунктів із сьогоднішнього дня, 1 жовтня, водії мають включати денні ходові вогні чи ближнє світло фар. Така вимога діє до 1 травня наступного року.

"Нагадуємо, що з 1 жовтня та до 1 травня діє обов'язкова до виконання вимога правил дорожнього руху – у будь-який час доби водії, які рухаються на механічних транспортних засобах поза населеними пунктами, повинні включати денні ходові вогні чи ближнє світло фар", сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що у Патрульній поліції України підбили підсумки 100 днів роботи автоматичної системи фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Після запуску перших 50 камер у Києві та Київській області вдалося досягти суттєвого результату для безпеки на дорогах.

За весь час роботи автоматичної системи поліція винесла 833 849 постанов за наслідками порушень правил дорожнього руху. З них понад 645 тисяч вже сплачено.

Правоохоронці нагадали, що якщо сплата штрафу здійснюється у перші 10 днів з моменту винесення, то можна сплатити лише половину.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Авто Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: