fbpx
Сьогодні
09:51 29 Вер 2022

Російські війська вдарили по Миколаєву ракетами: пошкоджено музей і навчальний заклад

Рештки російської ракети Фото: Телеграм/ Олександр Сєнкевич

У ніч на 29 вересня обласне місто Миколаїв знову зазнало ракетного удару з боку російських загарбників

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма та Телеграм міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича.

"Вночі, 29 вересня, близько 02:33, Миколаїв зазнав удару, попередньо ракетою типу С-300. Відомо про влучання по відкритій території.

Внаслідок чого пошкоджено цивільні об'єкти, зокрема музей та навчальний заклад. Постраждалих немає", зазначив очільник області.

У свою чергу мер міста додав, що фахівці обстежують місце обстрілу.

"Фахівці обстежують місце обстрілу. Тому детальну інформацію напишу вам пізніше. Наразі зазначу лише, що постраждали цивільні об'єкти", написав у повідомленні Сєнкевич.

До того ж, зі слів голови ОВА, близько 02:25 обстрілів зазнало смт Березнегувате в Баштанському районі області. Внаслідок обстрілів зруйновано складську будівлю.

Очільник області повідомив, що також пошкоджено приватні будинки, об'єкти торгівлі й приватного підприємства. Інформацію щодо жертв та постраждалих уточнюють.

28 вересня о 18:46 обстріли були у с. Червоний Яр, о 22:47 вибухи лунали на околицях с. Лепетиха. Постраждалих та руйнувань немає.

З 16:00 до 17:00 в середу були обстріли с. Широке. Влучання за межами населеного пункту – в сільгосппідприємство, городи та дороги. Постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо, що у ніч на 29 вересня російські загарбники вдарили ракетами по місту Дніпро.

Як зазначив очільник області, наразі відомо про трьох загиблих і п'ятьох поранених.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: