fbpx
Сьогодні
17:51 22 Сер 2022

Полк "Азов" зробив заяву щодо теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна

Полк "Азов" зробив заяву щодо теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна.

Про це вони написали у соцмережах.

"Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували фсб у своєму звіті щодо розслідування теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного відношення до полку "Азов" та ніколи не належала до нашого підрозділу", – йдеться у повідомленні полку.

В "Азові" наголосили, що так званий документ, яким спецслужби росії намагаються довести причетність "Азову" до підриву авто Дарини Дугіної, насправді є не більш ніж черговою "візитівкою Яроша".

"А сам теракт – це підготовка до "трибуналу" над азовцями. Адже таким чином росія підігріває суспільну думку своїх громадян щодо "необхідності" такого судилища. Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо усіх, в чиїх силах це зупинити, зробити все можливе, щоб так званого "трибуналу" не відбулося", – йдеться у повідомленні.

Довідка

Нагадаємо, що у Підмосков'ї 20 серпня вибухнуло авто з Дугіною, дочкою "ідеолога путіна" Олександра Дугіна, яка писала для російських пропагандистських RT та "Царьград".

Також вона — одна з авторів "Книги Z" про російське вторгнення в Україну.

Дугіна вела Telegram-канал, присвячений європейській політиці, у якому підтримувала війну росії проти України. Вона також виступала експерткою у ток-шоу та читала лекцію в ультраправій книгарні "Листя".

У березні 2022 року Дар'ю Дугіну додали до санкційного списку США, а в червні вона потрапила під санкції Великої Британії.

Після цієї події російські пропагандисти почали вимагати ударів по центрах ухвалення рішень у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: