fbpx
Сьогодні
11:59 21 Сер 2022

У британській розвідці заявили про невдоволення військових РФ через проведення у росії танкових біатлонів і парадів

Фото: SPUTNIK

Частина російських окупантів вважає недоцільним продовжувати задіювати сили для участі у військово-парадних заходах, тоді як війська рф зазнають тяжких втрат в Україні

Про це інформує Рубрика, посилаючись на звіт Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначають, що з початком вторгнення Ігор Гіркін, колишній офіцер і міністр ФСБ у так званій "ДНР", став дедалі відвертіше критикувати дії кремля у війні в Україні.

"19 серпня Гіркін опублікував неохоче захопливу критику поведінки президента Зеленського під час війни.

Він протиставив це ситуації в росії, де "наприкінці шостого місяця війни, як і раніше, граємо в танковий біатлон і проводимо фестивалі військових оркестрів", наголошують у звіті.

Зазначимо, що танковий біатлон – гучна кульмінація Армійських міжнародних ігор росії.

Вони, як і у звичайні роки, пройшли минулого тижня під Москвою.

Раніше розвідка Британії заявила, що у найближчі місяці ініціатива на фронті перейде до тієї сторони, яка зможе створити надійну та цілеспрямовану силу для наступальних операцій.

У британській розвідці також вважають, що на харківському напрямку РФ своїми діями, швидше за все, намагається добиватися того, щоб Україна змушена була залишати там певні сили і не перекидати їх на важливіші напрямки.

Раніше британська розвідка повідомляла, що Джанкой в окупованому Криму, де вибухнув склад боєприпасів і пошкоджена залізниця, є ключовим вузлом для російських операцій на півдні України.

Також, російські війська не змогли встановити динамічний захист на свої танки, що є повторенням помилок Першої чеченської війни.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: