fbpx
Сьогодні
20:23 20 Сер 2022

24 000 друзів України: фандрейзингова платформа UNITED24 розпочала проєкт до Дня Незалежності України

Фандрейзингова платформа UNITED24, заснована Президентом України, оголосила про старт проєкту 24 000 Friends of Ukraine, присвяченого Дню Незалежності України. Благодійникам з усіх країн пропонують оформити щомісячну підписку на символічну суму — 24 долари. Зробити це можна одним кліком на сайті платформи: donorbox.org/24-000-friends-of-ukraine

Про старт проєкту оголосили амбасадори UNITED24 — американський актор, шестиразовий номінант на «Золотий глобус» Лієв Шрайбер і легенда світового футболу Андрій Шевченко. 

Кожен, хто підпишеться на благодійний щомісячний донат, отримає електронний лист-подяку з підписом Президента України Володимира Зеленського. Ідея проєкту полягає в тому, аби залучити людей з усього світу до регулярної підтримки боротьби українського народу проти агресора. Початкова мета проєкту — 24 000 підписників.

«Число 24 дуже важливе для України, — сказав Андрій Шевченко. — Це День Незалежності, а також день початку повномасштабної війни, яка змінила життя кожного з нас. 24 години на добу Україна бореться за свою свободу, а весь світ підтримує нас у цій боротьбі. Платформа UNITED24 — підтвердження такої підтримки, адже через неї на потреби України донатять люди зі 110 країн. Сьогодні ми пропонуємо їм стати Друзями України. Привітати Україну з Днем Незалежності й підписатися на регулярний благодійний внесок через UNITED24, на символічну суму — 24 долари на місяць». 

Благодійна підписка доступна за напрямом «Медична допомога». Регулярне надходження пожертв  дозволить Міністерству здоров'я України планувати закупівлі для підтримки роботи українських медиків та порятунку життів. За понад три місяці роботи вже прибано 35 апаратів ШВЛ, 22 рентгенівські установки з С-арками, 83 наркозно-дихальні апарати, 9 операційних столів, 5 дитячих апаратів ШВЛ та 57 автомобілів швидкої медичної допомоги типу С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: