fbpx
Сьогодні
12:08 08 Сер 2022

Глава МЗС України закликав CBS провести внутрішнє розслідування щодо фільму "Озброюючи Україну"

English version here

Фото: Mads Claus Rasmussen/ЕРА

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав американський телеканал CBS провести внутрішнє розслідування щодо введення в оману величезної аудиторії заявами про те, що західна зброя не доходить до українських військових, які прозвучали у документальному фільмі "Озброюючи Україну"

Про це Кулеба заявив у Твітері, коментуючи повідомлення телеканалу CBS про видалення твіту з рекламою фільму.

"Вітаємо перший крок, але цього недостатньо. Ви ввели в оману величезну аудиторію, поширюючи необґрунтовані заяви та підриваючи довіру до поставок життєво необхідної військової допомоги державі, яка протистоїть агресії та геноциду. Має бути проведене внутрішнє розслідування, хто і чому це зробив", – написав глава української дипломатії.

Довідка

Фільм "Озброюючи Україну" вийшов на телеканалі CBS 4 серпня.

У ньому, серед іншого, американець Енді Мілборн, засновник військової компанії Mozart Group, яка спеціалізується на тренуванні військових, стверджує, що частина західного озброєння — дрони, бронежилети, каски тощо — не доходить до лінії фронту.

Раніше радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк спростував подану в документальному фільмі телеканалу CBS інформацію про те, що поставлена Заходом зброя не доходить до українських військових, і заявив, що вкидами про "чорний ринок зброї" росія прагне дискредитувати Україну в очах західних суспільств.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: