fbpx
Сьогодні
19:40 17 Лип 2022

Маленький харків'янин віддав свій спадок на "Байрактари"

День за днем дива заради армії роблять діти. Вони щодня приносять до благодійного фонду Сергія Притули свої пожертви: хтось заробляє, хто віддає накопичення.

"Вони стали дорослими. Їм не потрібно читати казок про поганих чаклунок, щоб відчути, що таке зло. Вони, на жаль, бачать його власними очима, і стають для нас світлими героями. Замість іграшкових машинок обирають машини для ЗСУ. Замість літачка на управлінні — очі в небі для армії. Ми боремось за них і для них. І будемо боротись до перемоги", — зазначили там.

Серед тих, хто передав гроші на Байрактари — Федір Романович. Він переказав на потреби армії 25 000 гривень спадку свого прадідуся — в'язня чотирьох концтаборів Ігоря Маліцького, який помер восени у Харкові.

Маленький харків'янин віддав свій спадок на

"Федір дуже хотів взяти участь у зборі грошей на Байрактари. Думаю, що Ігор Маліцький пишається тим, на яку справу пішов його спадок", — написала онука в'язня чотирьох концтаборів Аліса.

Також для допомоги захисникам долучилися діти з дитячого будинку Харкова, яких евакуювали до Нідерландів. Для цього вони продавали власноруч створені вироби.

Маленький харків'янин віддав свій спадок на

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: