fbpx
Сьогодні
16:18 06 Чер 2022

У держдумі рф погрожують ударами по держустановах України в разі постачання РСЗВ

Голова комітету держдуми з оборони Андрій Картаполов заявив, що у разі постачання Україні РСЗВ далекої дії росія може завдати ударів по об'єктах транспортної інфраструктури та держустановах.

Про це повідомляє Телеграм-канал РБК.

"У межах України в першу чергу (можуть бути завдані удари, – ред.), таких об'єктів багато. Адже транспортна інфраструктура за великим рахунком досі функціонує, хоч і з деякими труднощами, аеропорт у Києві приймає цивільні рейси, функціонує Рада, багато інших держустанов, Міністерство оборони України", – сказав Картаполов.

Днем раніше президент рф путін заявив, що у разі постачання Києву ракет більшої дальності москва робитиме висновки і завдаватиме ударів по тих об'єктах, які поки що не чіпає. При цьому він не уточнив – чи йдеться про територію України чи цілі за її межами.

Голова думського комітету Андрій Картаполов став депутатом восени 2021 року. До того він три роки був заступником міністра оборони рф, керівником головного військово-політичного управління зс росії. У 2015 році Картаполов отримав звання генерал-полковника.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: